Balerini cu platforma piele naturala

In articolul anterior, v-am prezentat cel mai nou trend in categoria incaltaminte dama. Celor mai noi tendinte din lumea fahion, pantofii de dama cu platforma sunt in mare cautare. Exista  mai multe motive pentru care pantofii cu platforma se poarta in acest sezon: sunt foarte practice, foarte comozi, versatile, se pot purta la diferite ocazii.

Daca sunteti in cautare de pantofi cu platforma, va prezentam o pereche de pantofi din piele naturala, cea din imagine. Acestia sunt balerini casual, confectionati din piele naturala moale. Balerinii sunt de culoarea argintie. Balerinii in interior sunt din piele naturala, au talpa de inaltime mica, au varful ascutit. Balerinii din imagine sunt un produs 100% romanesc. Acesti balerini sunt un must-have pentru acest sezon. Se poarta pantofii comozi, pantofii cu platforma, iar la categoria balerini, balerinii cu varful ascutit sunt cel mai nou trend.

Acesti balerini Charlotte, trebuie sa ii aveti! Sunt un model, care reflecta cele mai noi trenduri in categoria de incaltaminte: au varful ascutit, au platforma, sunt foarte comozi. Balerinii Charlotte din imagine sunt din piele naturala de calitate.

Pentru a avea acesti balerini, dati click pe imagine, accesand pagina oficiala a magazinului online, de unde puteti comanda balerinii Charlotte. Se pot comanda si in alte nuante. In acest magazin online puteti gasi o gama larga de incaltaminte dama si genti dama de calitate.

Pentru alte modele de balerini, alte modele de pantofi cu varful ascutit, alte modele de pantofi cu platforma, acest magazin online va sta la dispozitie. De aici va puteti comanda incaltaminte de dama din piele naturala, la cele mai bune preturi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn