Ce tip de geanta ti se potriveste

Geanta unei femei este un accesoriu, care poate dezvalui multe secrete despre ea. Astfel, daca geanta este un accesoriu atat de important, atunci trebuie sa luam in serios problema de a ne alege geanta potrivita.

Tipul corpului trebuie sa aiba legatura cu geanta pe care o purtam. O geanta este ca si o cireasa de pe tort, completeaza tinuta unei femei 100%. Daca o geanta trebuie aleasa in functie de tipul de corp pe care il avem, atunci geanta trebuie sa scoata in evidenta calitatile noastre fizice.geanta-animal-print-model-zebra-piele-naturala-intoarsa-brianne-1-600x600

Exista o regula conform careia o geanta de dama trebuie sa aiba forma exact opusa a corpului ei. Noi te ajutam cu cateva sfaturi pentru a-ti alege geanta care ti se potriveste!

Daca esti inalta si ai o silueta subtire, alege-ti o geanta lata in partea inferioara si subtiata in partea superioara, cu manere cat mai subtiri. Nu purta genti de umar cu barete lungi, pentru a nu parea a fi si mai inalta.

Pentru femei minione nu se recomanda deloc gentile supradimensionate. Calitatile ei fizice se vor pierde purtand o geanta de dimensiune mare. Pentru ele sunt perfecte gentile de mana de dimensiune mica.geanta-dreptungiulara-coniac-piele-naturala-filomena-1-600x600

Daca esti putin mai plinuta, alege-ti o geanta de umar. Incearca sa porti genti de dimeniuni medii, sa nu fie nici prea mici, dar nici prea mari.

Acestea ar fi cateva sfaturi , pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand iti cumperi o geanta.

Evident, daca ai primit in cadou de la iubitul tau o geanta,nu trebuie sa o pui deoparte daca nu se potriveste cu forma corpului tau. Incearca sa o asortezi cu vestimentatie potrivita. O femei nu are cum sa nu se bucure de o geanta primita in cadou!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn