Ce tipuri de genti se poarta in vara 2015

In vara 2015 se poarta urmatoarele tipuri de genti: gentile baguette, gentile messenger, gentile satchel, gentile cu franjuri, gentile cu imprimeuri.

In vara 2015 se poarta gentile retro, de aceea gentile baguette sunt ideale pentru acest sezon. Gentile baguette sunt de dimensiuni mai mici, se pot purta in mana sau pe umar. O geanta satchel se poate purta la tinute casual, dar si la tinute elegante. O geanta satchel poate fi purtata chiar si la birou.geanta-medie-coniac-piele-naturala-faviola-1-600x600

Gentile messenger sunt foarte practice, se pot purta la tinute de zi si la tinute de seara.

Gentile cu franjuri apartin unui stil boho- chic, care este in tendintele modei din 2015. Exista foarte multe modele de genti cu franjuri, fie cu franjuri mai lungi sau mai scurte. O geanta cu franjuri este sexy, atrage privirile altora. Gentile cu franjuri pot fi genti de mana sau de umar, genti cross- body, acestea fiind ideale pentru festivale, la un concert. O tinuta completata cu o geanta cu franjuri ajuta in obtinerea unui look modern si hippie in acelasi timp.geanta-gri-franjuri-piele-ecologica-eloise-dianaco-1-600x600

In vara 2015 se poara gentile cu imprimeuri, gentile cat mai colorate, gentile cu dungi, gentile vibrante. In ceea ce priveste imprimeurile , gentile cu animal print sau gentile cu imprimeu floral sunt cele mai cautate genti. Gentile cu imprimeuri sunt ideale pentru tinute de zi si tunte de seara. Pentru a avea un look lejer, optati pentru gentile cu imprimeuri.

Pentru a va comanda genti care se poarta in acest sezon, va recomandam magazinul online zebras.ro. De aici va puteti comanda genti din piele naturala sau genti din piele ecologica.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn