Cizme primavara piele naturala intoarsa

In acest articol, va vom prezenta noile trenduri, din categoria incaltaminte, pentru sezonul de primavara al anului 2015! Evident, designerii au ales mai multe modele de incaltaminte, incaltaminte stilate si frumoase, avem de unde alege! Dupa ce am analizat noile colectii ale incaltaminte de primavara, am ajuns la concluzia, ca in aceasta primavara cizmele din piele intoarsa, decupate in partea de sus, vor fi un must-have pentru doamnele, domnisoarele iubitoareĀ  ale noilor tendinte din lumea modei! Cizmele decupate cu model floral, sunt cele mai cautate in acest sezon!

Cizmele din piele naturala intoarsa, au fost preferatii multor designeri ani la rand. Insa, in acest sezon colectia de cizme de primavara din piele naturala intoarsa, sunt o colectie foarte reusita!

Pentru sezonul de primvara, evident cizmele din piele groasa sunt prea lungi si prea calduroase, insa cizmele din piele naturala intoarsa sunt perfecte pentru acest sezon, modelele cu decupaje florale permit aerisirea incaltamintelor.

Magazinul online Dasha, cu genti si incaltaminte de piele naturala, este locul de unde va puteti comanda cizme de primavara din piele naturala intoarsa. Sunt elegante, sunt sexy, sunt comode, sunt versatileā€¦ exista multe argumente pentru care trebuie sa iti cumperi in aceasta primavara o pereche de cizme din piele intoarsa, decupate in partea de sus cu model floral. In aceasta primavara se poarta culorile: bleumarin, alb, rosu, negru, turcoaz, verde, galben, etc.

La Dasha poti gasi incaltaminte de calitate, din piele naturala de calitate, la preturi accesibile. Poti comanda o pereche de cizme de primavara din piele naturala intoarsa la numai 319 Ron. Fii in pas cu tendintele modei, comanda-ti incaltaminte din magazinul online Dasha!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn