Cum sa afli marimea potrivita la sutien?

Alegerea sutienului potrivit de cele mai multe ori ne da batai de cap! Este destul de greu sa ne alegem exact modelul, exact marimea potrivita la sutien! Cele mai multe femei aleg, poarta gresit marimea sutienului care se potriveste pentru ele.

De multe ori nu dam prea mare  importanta sutienului, desi este cea mai importanta lenjerie pentru  o femeie.  Nu doar din punct de vedere al modei, ci si din motive de sanatate, trebuie sa ne alegem sutienul corect.sutien-balconette-maro-1-600x600

Pentru a obtine un rezultat frumos, la orice tip de tinuta, sutienul trebuie sa fie potrivit masurilor tale si volumului sanilor. Un sutien nepotrivit va crea un disconfort, fie ca e prea mare sau e prea mic. Este foarte important sa alegi marimea ta potrivita la sutien. Sutienul este lenjeria intima, care trebuie sa fie ales in asa fel incat sa fie cat mai comod. Daca nu iti alegi sutienul potrivit, sanii tai vor parea prea lasati. Trebuie sa iti alegi un sutien care sa aiba o sustinere cat mai buna.sutien-albastru-inchidere-frontala-1-600x600

Pentru a afla marimea sutienului potrivit pentru tine, iata cateva sfaturi:

Trebuie sa te masori cu un centimetru, mai intai trebuie sa afli marimea circumferintei imediat sub sani. Rezultatul obtinut reprezinta marimea sutienului tau. Dupa aceasta masuratoare, trebuie sa te masori peste bust, in zona cea mai proeminenta. Este foarte important, ca in timpul masuratoarelor sa stai intr-o pozitie dreapta. Diferentea dintre a doua valoare masurata si cea prima, reprezinta marimea cupei:

1,5-2,5 cm – A,

2,5-6,5 cm – B,

6,5-9 cm – C,

9-11,5 cm – D,

11,5-15 cm – E,

15-18 cm – F.

Iti recomandam magazinul online zebras.ro cu lenjerie intima dama. De aici  poti comanda sutienul potrivit pentru tine! Magazinul online cu lenjerie intima dama Lemila te asteapta cu o gama larga de sutiene, chiloti, etc!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn