De ce sa iti cumperi genti de dama online?

In Romania shopping-ul online este in dezvoltare. Observ zi de zi cum apar magazine noi care ofera diferite produse:haine, genti, produse cosmetic si multe altele. Intrebarea este daca poti avea incredere in aceste magazine si de este mai rentabila sa cumperi genti online?

Iata cateva motive pentru care are trebui sa consideri si tu cumparaturile online:

1. Pret foarte bun in comparatie cu magazinele din mall-uri

Sunt convinsa ca majoritatea dintre noi le place sa tina in mana produsul inainte de cumparare. Acest lucru nu o poti face in cazul magazinului online, insa poti beneficia de un pret foarte bun. Unele magazine ofera transport si retur gratui la gentile cumparate online. Magazinele online pot oferi genti la un pret foarte rezonabil deoarece costul intretinerii magazinului online este foarte mica in comparatie cu un magazin dintr-un mall.

2. Cumparaturi rapide si confortabile

Unora le place sa petreaca ore cautand intre mii de produse prin magazine, altora nu le place aglomeratia din magazine. Intr-un magazin virtual cumparaturile sunt usoarea si rapide. Poti naviga intre sutele de produse cu usirinta. Procesul de comanda este foarte usoara, in cele mai multe cazuri nu necesita nici inregistrare, doar trebuie sa completezi numele, adresa de livrare si sa iti lasi numarul de telefon. Daca transportul se efectueaza prin curier, geanta comandata poate ajunge la tine in 24 de ore.

3. Riscuri minime

Poate esti surprinsa de faptul ca spun acest lucru, dar daca cumperi de la magazine care ofera satisfactie grantata clientilor, riscurile sunt zero. Cum am mentionat mai sus, foarte multe magazine ofera transport gratuit pentru genti de dama. De asmenea poti beneficia si de retur gratuit, daca produsul comandat este defecta sau daca asteptarile tale nu sunt indeplinite.

Daca cumperi genti de dama online, marimea nu v-a fi un factor de risc, fiindca produsele au marimi universale si in cele mai multe cazi marimile sunt afisate pe site, deci poti fi sigura ca geanta pe care o cumperi v-a fi perfecta pentru tine.

Daca ai sugestii sau intamplari interesante in legatura cu shopping-ul de genti online, trimite un comentariu, iar daca ti-a placut acest articol, te rog sa impartasesti cu prietenii tai.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn