Geanta bleumarin piele naturala

Culorile in care ne imbracam zi de zi, stilul nostru, tinuta noastra poate spune multe despre noi. Felul in care ne imbracam, reflecta foarte mult starea noastra de spirit. Fiecare dintre noi avem zile si zile, uneori suntem visatoare, vesele, romantice, suparate, etc. Starea noastra de spirit influeanteaza foarte mult si tinuta pe care o imbracam in acea zi. Prin felul in care ne imbracam, putem influenta chiar si pe cei din jurul nostru. De aceea trebuie sa ne alegem corect culorile care ne reprezinta, sa ne alegem accesorii de culori care ne reflecta personalitatea. Prin intermediul unei tinute, prin intermediul accesoriilor pe care le purtam, trebuie sa reflectam starea noastra de spirit.geanta-dama-bleumarin-piele-naturala-valery-1-600x600

In acest articol va prezentam o geanta bleumaurin. Am ales aceasta culoarea, pentru este o culoare foarte des folosita in ultima perioada. Culoarea bleumarin este asociata cu autoritatea si legea, pentru ca, uniformele fortelor de ordine este intotdeauna de culoarea bleumarin. Aceasta culoare reprezinta puterea , seriozitatea, stabilitatea. Daca esti o persoana serioasa, stabila iti recomandam o geanta din piele naturala de culoarea bleumarin!

Geanta din imagine este o geanta din piele naturala, culoarea bleumarin. Acesta este o geanta de mana si geanta de umar, are doua manere si o bareta de purtat pe umar. In interior are mai multe buzunare, unul se inchide cu fermoar. Detaliile metalice sunt aurii. Geanta este din piele naturala, confectionata in Italia. Geanta se poata comanda din magazinul online Dasha cu imbracaminte si genti din piele naturala si piele ecologica. Puteti comanda aceasta geanta de piele naturala la numai 339 Ron.  Geanta este disponibila si in culorile galben si rosu. Comandati-va aceasta geanta bleumarin, pentru ca sunteti puternica si serioasa!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn