Geanta cu doua fete imprimeu floral

Geanta este un accesoriu foarte important din viata unei femei. Geanta pe lanfa faptul ca este un spatiu de depozitare, are un rol foarte imporatant in completarea tinutei femeilor. O geanta bine aleasa, aleasa corespunzator pentru tinuta, e capabila sa faca minuni, completeaza o tinuta reusita.

Tocmai din aceste motive, geanta unei femei trebuie sa fie cea mai deosebita, cea mai treny, cea mai cool dintre toatele! Noi, femeile. atunci cand suntem in cautarea unei genti, ne place sa facem o cercetare de piata, in sensul de a gasi o geanta unica. Ne place sa purtam genti cum nu mai are nimeni alticineva!

Va recomandam o geanta deosebita, o geanta care sa corespunda cerintelor tuturor femeilor! Este o geanta 3 in 1, asa cum ne place si cafeau de dimneata! Geanta este cu doua fete, si mai are in interior inca o poseta care se poate purta cu o bareta. Pe o parte geanta este cu imprimeu floral, e culorile naturii de primavara, asa cum se poarta in acest sezon. Gentile cu imprimeu floral se poarta si sunt in mare cautare in acest sezon. Insa, o geanta cu imprimeu floral nu se poate purta la orice tinuta. De aceea, pentru tinutele in culori diferite, mai incarcate, puteti intoarce geanta pe partea cealalta, care intr-o culoare, este neagra. Cumparand aceasta geanta, puteti avea de fapt doua genti, pe care ii puteti purta pentru diferite tinute.

Daca v-ati dorit intotdeauna o geanta pe care sa  o purtati cu diferite tinute, atunci aceasta geanta 3 in 1 este alegerea perfecta. Este colorata, cu imprimeu floral pe o parte, dar este si simpla, intr-o culoare pe cealalta parte. Poseta din interior o puteti folosi la tinute casual, sport, atunci cand iesiti la plimbare!

Geanta 3 in 1 din imagine se poate gasi in magazinul online zebras.ro. Geanta este un model unicat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn