Geanta culoarea Marsala

Pentru anul 2015, reprezentantii companiei americane Pantone, au declarat oficial culoarea anului, culoarea Marsala. Aceasta culoarea Marsala este si va fi vedeta anului 2015.

Directorul acestei companii a declarat urmatoarele despre culoarea Marsala:”imbogateste mintea, trupul și sufletul”.

Marsala este o culoare eleganta, adauga o eleganta desavrsita oricei tinute. Aceasta culoare va fi cea mai des folosita in acest an in industria modei, fie vorba despre imbracaminte, incaltaminte, genti si accesorii. Marsala, este culoarea asemanatoare vinului rosu, o nuanta pamantie.

Geanta este un accesoriu, care pune punctual pe “I”, deci daca dorim sa urmam lumea modei, cel mai important articol de culoarea Marsala, pe care trebuie sa o avem, este o geanta . Geanta ajuta la completarea tinutei, este recomandat sa fie de o alta culoare, tocmai ca sa iasa in evidenta. Daca dorim sa atragem multe piviri cu o geanta , anul aceste o geanta de culoarea Marsala nu are cum sa dea gres. Cele mai multe femei isi vor pune intrebarea in gand, oare de unde avem geanta Marsala?

Marsala este o culoare foarte versatila, este foarte usor de asortat la tinute. Deci cu o geanta Marsala, nu veti avea mari probleme, puteti sa o purtati la diferite culori de vestimentatii.

Marsala este o culoare de lux, este o culoare foarte eleganta, o culoare foarte sofisticata. Este un must-have o geanta de culoarea Marsala.

Va recomandam geanta Marsala din imagine, daca sunteti in cautarea unei genti de dama de culoarea anului! Aceasta geanta, este una foarte eleganta, este din combinatie de piele si piele ecologica, lacuita.Faptul ca geanta este cu lac, devine si mai atragatoare.

Daca doriti sa aveti aceasta geanta speciala de culoarea Marsala, o puteti comanda din magazinul online zebras.ro cu genti de dama deosebite pentru femei deosebite!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn