Geanta multicolore se poarta in acest sezon!

Gentile sunt accesoriul cel mai important la o femeie! Completeaza o tinuta, gentile pot scoate in evidenta o anumita tinuta. Categoria de accesorii, categoria de genti dama mai ales, se schimba foarte des. De la un sezon la altul apar noi tendinte, pe care trebuie sa le urmam, daca dorim sa fim remarcati prin geanta pe care o purtam.geanta-reversibila-multicolora-albastru-seren-camy-marina-galanti-1-600x600

Daca ne apropiem de vara, trebuie sa aflam din timp ce modele, de tipuri de genti se poarta in acest nou sezon. Trebuie sa aflam, ca, gentile multicolore vor fi in mare cautare. Gentile multicolore sunt la moda, iar daca nu va plac gentile de mana, puteti opta pentru un rucsac multicolore. Ideea este sa purtati genti cat mai colorate, cat mai vesele.

Gentile multicolore se poarta in acest sezon, este un must-have sa avem o geanta multicolore. Gentile multicolore trebuie asortate cu grija, nu se potrivesc la orice tinuta, la orice culoare.

Daca geanta pe care o purtam este multicolore, atunci tinuta noastra trebuie sa fie mai sobra, in culori pastelate, sau cel mai bine la tinute intr-o culoare.

In acest sezon gentile sobre, gentile negre trebuie puse deoparte, geantile multicolore sunt cele mai trendy. Daca e vorba despre o geanta multicolore, atunci culorile vesele sunt cele mai des intalnite, precum: o geanta verde crud, o geanta orange, geanta fuchsia, geanta galbena, etc.

Geanta multicolore va deveni preferata ta in acest sezon. O geanta multicolore se potriveste la rochiile vaporoase, pot inveseli orice tip de tinuta.

Daca tot sunt la moda gentile multicolore, va recomandam geanta multicolore din imagine. Acesta este o geanta din piele ecologica, o puteti comanda din magazinul online zebras.ro, magazin online cu genti din piele ecologica si piele naturala.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn