Geanta pentru mamici, geanta de scutece online

Femeile gravid au o lista lunga cu obiectele ce trebuie cumparate inainte de nasterea bebelusului. Printre aceste obiecte se numara si geanta mamicilor, o geante de umar pentru scutece si pentru altele.

O mamica atunci cand iese la plimbare cu bebelusul ei, trebuie sa poarte cu ea foarte multe: scutece, servetele umede, jucarioare, apa, biberoane, suzete, pudra, saltea de schimbat scutece, etc. O mamica duce cu ea foarte multe lucuri importante pentru bebelusi, de aceea geanta mamicilor poarta un rol important in viata lor.

Geanta de mamici, asa zisele genti de scutece au un loc prioritar in viata mamicilor cu noi nascuti.

Geanta de mamici trebuie sa fie si un accesoriu pentru mamica, adica sa scoata in evidenta tinuta ei; si trebuie sa fie geanta unde poate depozita lucurile importante al bebelusului.

O geanta de mamici in primul si in primul rand trebuie sa fie foarte spatioasa, incapatoare. Este important sa incapa multe lucruri in ea. Geanta de mamici, de scutece este bines a fie compartimentat inteligent, sa aiba cat mai multe buzunare atat in exterior cat si in interior. Geanta de mamici trebuie sa fie foarte practica, pentru ca mamicile sa o poate folosi atunci cand ies la plimbare cu bebelusii.

Geanta de mamici trebuie sa fie o geanta de umar, sa aiba bareta de umar. Mamicile nu pot purta genti de mana in timp ce sunt cu caruciorul si bebelasul. Trebuie sa aiba mainile libere, pentru a putea lua in brate bebelusul. Geanta de mamici trebuie sa aiba bareta reglabila, pentru a se regla in pozitia dorita de catre mamici. O geanta de umar este confortabila, de aceea se recomanda mamicilor gentilor de umar. Daca o geanta are o bareta de umar, se poate chiar prinde de carucior. In timp ce mamicile se plimba cu bebelasii, geanta lor se poate agata de carucior, pentru a nu duce pe umar o greutate mai mare.

Gentile de scutece, gentile de mamici trebuie sa fie dintr-un material care sa nu fie pretentios, sa fie usor de curatat, de intretinut. In geanta mamicilor intodeauna gasim scutece, servetel umede, pudre, de aceea geanta trebuie aleasa in asa fel incat sa nu se murdareasca si sa se poate sterge usor.

Un alt avantaj al gentilor de mamici este daca geanta are un buzunar mar in exterior pentru telefon, chei, etc. Gentile mamicilor cu bebelasi sunt supradimensoinate, de aceea ar fi foarte greu de gasit in interiorul gentii de exemplu telefonul mobil. Va sfatuim sa va alegeti o geanta de scutece cu cat mai multe buzunare.

Ca si o concluzie, orice mamica cu bebelasi are nevoie de o astfel de geanta de mamici. Este un mare ajutor atunci cand ies la plimbare. O geanta de mamici este practica, bine compartimentata, este usor de curatat si este o geanta de umar. Pentru o plimbare placuta cu bebelasii, mamicile trebuie sa aiba le ei foarte multe lucruri necesare, de aceea este nevoie si de o geanta.

Gentile femeilor sunt accesoriul fara de care nu ies din casa. Atunci can dies la plimbare cu bebelasii cu siguranta nu uita de geanta lor de scutece.

Chiar daca geanta mamicilor are rolul principal de a depozita lucurile necesare ai bebelusilor, nu trebuie sa uitam nici de mamici, adica si ele trebuie sa fie in pas cu moda, sa poarte genti care se afla in trend.geanta-bej-de-umar-ideal-pentru-mamici-piele-ecologica-ginger-dianaco-1-600x600

Pentru mamici care sunt in cautarea unei genti de scutece, genti de mamici, le recomandam geanta piele ecologica bej din imagine. Geanta este de umar, cu o bareta reglabila, bareta lata. Geanta are un design special de geanta de mamici. Este foarte incapatoare, are mai multe buzunare atat in interior cat si in exterior. Este o geanta din piele ecologica de calitate, este foarte rezistenta, se pot pune in e foarte multe lucruri ai bebelusilor si lucruri personale ai mamicilor.

Puteti comanda aceasta geanta de umar de mamici cu bebelasi de la magazinul online zebras.ro Aceasta geanta ideal pentru geanta de scutece se poate comanda sip e culoarea neagra pentru sezonul rece.geanta-neagra-de-umar-cu-buzunare-piele-ecologica-robena-dianaco-1-600x600

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn