Geanta piele cu model houndstooth

In acet sezon se poarta impremeurile, carourile, modelul burberry sau modelul houndstooth.

Modelul houndstooth, este un material cu imprimeu duotone, gen mosaic, este un material cu forme abrastracte ascutite. Modelul houndstooth original este combinatia de alb si negru, insa se poate gasi si in alte combinatii de culori. Modelul houndstooth, este un material cunoscut de catre orice generatie. Modelul houndstooth este un design textil, din combinatia non-culorilor de alb si negru. Acest model este un model originar din Scotia, material caracterizat prin patratele, forme patrulaterale abastracte. In anul 1993 a aparut prima colectie in lumea modei, descoperit de catre un croitor de lux din New York. Acest croitor a prezentat prima colectie de costume barbatesti cu model houndstooth.

Am definit materialul houndstooth, in cele de mai sus, pentru ca am descoperit o geanta superba, o geanta din piele cu lac si material houndstooth. Aceasta geanta este cea din imagine, o combinatie de piele cu lac si material houndstooth original. Combinatie acestor doua rezulta o geanta eleganta, unica.

Geanta este confectionata in Italia, din piele ecologica  de calitate. Geanta este de dimensiune mare, stil office. Aceasta geanta cu model unic, se poate comanda din magazinul online zebras.ro. Combinatia non-culorilor, alb-negru intotdeauna este o aparitie foarte eleganta, se poate purta cu orice ocazie si la orice tinuta. Este o geanta office, elegant.

Geanta are o bareta detasabila si reglabila, pentru a putea fi purtata pe umar. In interior este cu un singur compartiment, avand mai multe buzunare in interior.

Comandati-va aceasta geanta cu model houndstooth din magazinul online zebras.ro! Magazinul online Zebras.ro va asteapta cu multe alte modele de genti de calitate!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn