Geanta piele naturala animal print

Geanta din imagine este o geanta din piele naturala, se poate comanda din magazinul online Dasha cu numai 329 Ron. Geanta este de culoarea neagra, are doua manere cu model animal print, imprimeu sarpe.

In acest sezon se poarta animal print-ul, insa iata cateva reguli pe care trebuie sa le respectam, atunci cand purtam o geanta model animal print.geanta-animal-print-model-zebra-piele-naturala-intoarsa-brianne-1-600x600

Atunci cand geanta pe care o porti este cu model animal print, nu combina doua modele diferite deodata. De exemplu daca geanta din piele naturala din imagine este cu model sarpe, nicidecum nu purta pantofi cu model zebra. Animal print poate fi foarte incarcat, daca nu stii cum sa le asortezi corect.

Trebuie sa stii ca, o geanta animal print nu ii sta bine oricui. Sunt persoane la care chiar le sta bine, insa daca stilul tau nu corespunde cu cea a animal print-ului, atunci nu alege o geanta cu model animal print.

O geanta cu model animal print, poate scoate in evidenta tinuta ta, insa daca ai o geanta animal print, nu purta acest model din cap pana in picioare. La fel, o geanta animal print nu se combina cu un alt imprimeu, de exemplu cu un sacou cu imprimeu floral. La o geanta cu model animal print, tinuta trebuie sa fie de o culoare, de preferat culori pastelate, eventual inchise.

La o geanta cu model animal print, nu purta accesorii cu model animal print! Geanta este un accesoriu, decu nu trebuie accesorizata cu coliere animal print.

Daca esti o persoana curajoasa, poarta animal print-ul, pentru ca este elegant, sexy, atrage privirea dupa tine.

Noi iti recomandam geanta din imagine, model animal print. Aceasta geanta din piele naturala, nu este deloc incarcata. Se poate comanda din magazinul online zebras.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn