Geanta piele naturala culoarea roz

O geanta, pentru o femeie este un accesoriu foarte important. Femeile se critica intre ele, iar geanta este un articol care se critica cel mai des. Modelul unei, genti, culoarea unei genti trebuie sa fie unica. Nici o femeie nu se bucura daca la un eveniment important o colega, sau o alta persoana apare cu aceeasi geanta pe care o port ele. Geanta unei femei intotdeauna trebuie sa fie unica, deosebita. Este adevarat, ca si tinuta unei femei este importanta, dar geanta este si mai importanta.geanta-roz-cuart-piele-naturala-tasia-1-600x600

De ce trebuie sa aiba femeile cat mai multe genti? Pentru ca tendintele in lumea modei se schimba cel mai des la gentile, posetele de dama. O geanta este un articol care intotdeauna scoate in evidenta o tinuta, completeaza o tinuta, deci trebuie pus mare accent pe geanta pe care o purtam.

O geanta este un articol 100% girly, evident barbatii nu port genti de mana. O geanta trebuie sa iasa in evidenta prin culoarea si forma ei. Daca esti o fashion lady, trebuie sa ai o geanta roz! In sezonul primavara- vara se poarta genti de culori calde, culori vesele. O geanta roz nu are cum sa nu fie observata de catre ceilalti din jurul tau!

Daca tot vorbeam de o geanta roz, ce parare aveti despre geanta din imagine? Este superba fara indoiala. Trebuie sa o aveti ! Este o geanta din piele naturala , de culoare roz prafuit. Culoarea roz este cea mai romantica culoarea, o face pe persoana care o poarta sa iubeasca lumea! Rozul are un effect calmant!

Comandati-va aceasta geanta din piele naturala de culoarea roz din magazinul online Dasha. Aici veti gasi geanta care vi se potriveste!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn