Geanta piele naturala intoarsa turcoaz

O doamna care poarta o geanta din piele naturala, nu poate fi decat o femeie cu stil, caruia ii este importanta ca geanta sa fie de calitate. Geanta de dama este un accesoriu si un loc de depozitare strict personal. Femeile cu stil si eleganta au grija la alegerea gentilor pe care le poarta.O geanta din piele naturala isi spune cuvantul, este foarte rezistenta.

In aceasta primavara se poarta gentile in culori deosebite, cum ar fi: verde crud, roz pudra, turcoaz, albastru regal, etc. Daca sunt la moda gentile in culori delicate, neobisnuite, noi va recomandam o geanta din piele naturala intoarsa din magazinul online zebras.ro.

Geanta din imagine este o geanta design, cu o nuanta foarte deosebita .Este o geanta din piele naturala intoarsa, model piton, material foarte moale, foarte placut la atingere. Geanta este de culoarea turcoaz.

Culoarea turcoaz este o culoare foarte sofisticata, are un efect calmant. Dupa un studiu realizat, acele femei care poarta culoarea turcoaz, sunt energice, au puterea de a-i influentape cei din jurul lor. Daca esti o persoana energica, deloc plictisita, alege o geanta de culoarea turcoaz. Cu siguranta colegele, prietenele tale nu vor avea geanta de aceasta culoare!

Geanta din imagine este o geanta casual din piele naturala intoarsa, model piton. In acest sezon se poarta gentile cu aspect piele de sarpe. Aceste modele de genti sunt unice, deosebite.

Comanda geanta din piele naturala intoarsa din imagine la 290 Ron din magazinul online Zebras.ro! Aici puteti gasi genti de dama din piele naturala si piele ecologica!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn