Geanta piele naturala lacuita

De ceva vreme, se poarta pielea lacuita. Acesta a fost intotdeauna la moda, insa in ultima perioada chiar a devenit un must-have pentru femei, atat in categoria de incaltaminte, cat si in categoria de genti . Pielea lacuita ajuta la o stralucire aparte, de aceea pielea lacuita ocupa un loc foarte important pe podiumuri. In acest sezon de primavara, designerii au acordat un rol important pielii lacuite, in categoria de genti, incaltaminte si accesorii.Deci, putem spune ca  in sezonul de primavara 2015 se poarta gentile lacuite!geanta-office-negru-rosu-piele-ecologica-anita-prestige-1-600x600

Pentru a putea asorta o geanta lacuita corect, te ajutam cu cateva idei legate de gentile din piele de lac.

Geanta este un accesoriu, care trebuie sa iasa cat mai mult in evidenta. De aceea, daca optezi pentru o geanta din piele lacuita, alege culori vibrante, albastru infinit, rosu, mov sau altele. Aceste culori vor pune un accent si mai mare pe luciul materialului. O geanta din piele cu lac, in culori vibrante trebuie asortata la o tinuta in culori neutre, geanta trebuie sa iasa in evidenta!

Pielea lacuita combinata cu pielea intoarsa, este o combinatie reusita, mai ales la genti!

Womenlife, iti recomanda o geanta din piele lacuita, de culoarea albastra! Geanta din imagine este  un model care se poarta in acest sezon, este la moda piele lacuita in culori vibrante!

Comanda aceasta geanta din piele naturala cu lac din magazinul online Dasha, magazin online , de genti si incaltaminte din piele naturala! Acest model de geanta este disponibila si pe rosu.

Pentru alte modele de genti din piele naturala cu lac, magazinul online Dasha va asteapta cu multe alte modele unice, deosebite!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn