Geanta piele naturala neagra

Lucrezi in domeniul office? Atunci trebuie sa respecti anumite reguli privind tinuta, accesoriile tale . In domeniul office, potrivit codului vestimentar, nu se poarta culori tipatoare, ci mai mult culori pastelate, culori inchise. Acesta este valabil si la gentile office, nu doar la tinuta. In domeniul office, femeile poarta cel mai des genti negre. O geanta neagra din piele naturala, este cea mai potrivita in domeniul office.geanta-office-negru-piele-naturala-anghele-1-600x600

O geanta neagra va fi mereu la moda, nu va disparea din tendintele modei. O geanta neagra se poate asorta foarte usor, ba chiar se poate accesoriza cu esarfe colorate, etc. O geanta neagra de piele naturala, este o geanta simpla, care se potrivest la orice tip de tinuta. Fie vorba despre o geanta neagra de piele de dimensiune mica, medie sau mare, o geanta neagra ajuta la un look serios.

Daca sunteti in cautarea unei genti negre de piele, va recomandam geanta din imagine. Acesta este o geanta foarte versatila, se poate purta la birou, la shopping, la oras, etc. Geanta neagra din imagine, are in interior un buzunar cu fermoar, si unul fara fermoar. In exterior, in spate geanta are un buzunar cu fermoar pentru cheie, telefon mobil. Detaliile metalice sunt argintii. Geanta are doua manere, se poate purta in mana, sau are o bareta de purtat pe umar. Geanta neagra din imagine este o geanta din piele naturala de calitate.

Aceasta geanta neagra din piele se poate comanda din magazinul online zebras.ro, magazin online dedicate special femeilor. Pe langa aceasta geanta neagra de piele puteti gasi si alte modele de genti negre de piele naturala sau piele ecologica.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn