Geanta piele naturala office

Atunci cand esti in cautarea unei genti office, trebuie sa cauti genti cu linii simple, cu design cat mai clar si simplu. O geanta office nu trebuie sa aiba catarame multe sau buzunare multe. O geanta office trebuie sa aiba doar strictul necesar. Totusi, geanta trebuie sa fie feminina, chiar daca este in stil office. Daca esti in cautarea unei genti office, alegeti o geanta simpla, dar eleganta in acelasi timp. O geanta office nu inseamna ca trebuie sa fie de o inspiratie masculina. O femeie de afaceri trebuie sa aiba o geanta de invidiat!

O femeie de afaceri, si la birou trebuie sa arate ca, este o femeie cu stil,o femeie eleganta. Cu ajutorul tinutei si accesoriilor, o femeie poate sugera chiar foarte multe!geanta-office-negru-piele-naturala-anghele-1-600x600

Gentile office sunt de dimensiuni medii sau mari, deoarece exista o multime de lucruri pe care o femeie de afaceri trebuie sa le aiba in geanta: o agenda, poate chiar si o tableta, telefon/ telefoane, o trusa personala, etc..

O geanta office trebuie sa fie de calitate, de aceea o femeie de afaceri trebuie sa poarte genti din piele naturala!

Va recomandam o geanta din piele naturala, stil office, din magazinul online zebras.ro cu genti din piele naturala si piele ecologica. Geanta din imagine este o geanta din piele naturala, culoarea albastru. Geanta are doua manere, poate fi purtata in mana, sau pe umar, are o bareta de umar. In interior geanta are doua compartimente despartite de un buzunar cu fermoar. Detaliile metalice sunt aurii.

Puteti comanda aceasta geanta din piele naturala din magazinul online zebras.ro! Pentru alte modele de genti piele naturala stil office sau casual, magazinul online zebras.ro va asteapta cu multe modele!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn