Geanta piele naturala office

Gentile office sunt foarte uzuale, sunt in mare cautare, deoarece tot mai multe femei lucreaza in domeniul office. O femeie de afaceri se recunoaste dupa geanta pe care o poarta. O geanta office ajuta la completarea unei tinute office .geanta-office-negru-piele-naturala-anghele-1-600x600

Pe langa genti, o alta categorie importanta la o femeie business sunt pantofii pe care ii poarta. Aceste doua categorii, sunt elemente care scot in evidenta personalitatea, statutul persoanei care le poarta.

O geanta office la o femeie de afaceri, trebuie sa fie foarta rigida, din piele naturala de calitate. Gentile office trebuie sa aiba detalii si accesorii metalice, cele din plastic nu se recomanda la o tinuta business, office. Gentile office trebuie sa fie caracterizate prin originalitate.

O geanta office nu trebuie sa fie de culori tipatoare, ci sa fie de o culoare versatila, in nuante pastelate sau negru.  O femeie de afaceri este foarte des criticata dupa geanta pe care o poarta. De accea la o intalnire de afaceri, geanta poate contribui la obtinerea unui succes.

Dragi Femei de afaceri! Alegeti-va cu grija gentile office! Trebuie sa fie din piele naturala de calitate, sa fie caracterizata prin originalitate!

Daca sunteti in cautarea unei genti office, va recomandam geanta din imagine din piele naturala. Aceasta geanta este o geanta office de culoarea cognac. Se inchide cu fermoar in partea superioara. In interior are un buzunar cu fermoar si unul fara fermoar. In exterior in spate geanta are un buzunar cu fermoar. Detaliile metalice sunt argintii. Geanta are doua manere pentru a fi purtata in mana sau se poate purta pe umar, avand o bareta lunga detasabila.

Aceasta geanta din piele de calitate este perfecta pentru intalnirile de afaceri, la birou. Este o geanta eleganta, cu stil, perfect pentru o femeie de afaceri. Puteti sa va comandati aceasta geanta din piele naturala la numai 345 Ron!

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn