Geanta piele naturala stil doctor

Daca e la moda stilul vintage, si in categoria de genti , posete dama, sunt la moda modele vintage, modele din anii 80’. Gentile in stil doctor, doctor bag, sunt la moda in acest sezon!geanta-doctor-maro-piele-naturala-lenore-1-600x600

O geanta stil doctor, adopta un stil simplu, cu linii clasice. Geanta doctor este un model de geanta cu stil si eleganta. Divele de la Hollywood au adoptat acest nou stil, au aparut pe podimuri cu genti stil doctor. Vedetele, precum, Victoria Beckham, Ashley Olsen sau Mary Poppins, au primit foarte calduros acest stil doctor la genti. O geanta doctor are o forma asemanatoare cu servieta medicilor. O geanta doctor face parte oarecum unui stil retro, insa modelele aparute in 2015, sunt genti elegante. O geanta doctor, trebuie sa fie dintr-un material de calitate, pentru a nu-si pierde valoarea. O geanta doctor din piele naturala, este o investitie ideala, o investitie care se merita. O geanta perfecta trebuie sa aiba un design impecabil si sa fie dintr-un material de calitate.

Va recomandam o geanta stil doctor de la magazinul online zebras.ro cu genti dama din piele naturala si piele ecologica. Va recomandam geanta din imagine, care este o geanta din piele naturala in stil doctor, de culoarea maro catre cognac. Geanta se inchide pa partea superioara cu fermoar. In interior are doua compartimente, iar la mijloc are un buzunar cu fermoar. Detaliile metalice sunt aurii. Geanta are doua manere, poate fi purtata in mana sau are o bareta de umar. Geanta este din piele naturala de calitate, geanta produsa in Italia. Puteti comanda aceasta geanta din piele naturala stil doctor la numai 300 Ron din magazinul online zebras.ro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn