Genti dama piele naturala

In acest articol vom analiza, ce tipuri de genti dama se poarta in sezonul de primavara-vara al anului 2015. Creatorii de moda, designerii au optat in cele mai multe cazuri la gentile de dama de forme clasice si practice. Pentru sezonul de primavara- vara culorile vesele, culorile calde sunt la moda la categoria de genti dama. Totodata imprimeurile, texturile deosebite sunt la moda. Cele mai cautate genti dama sunt cele in stil shopper, tote, genti de dimensiuni medii.geanta-ciocolatiu-piele-naturala-olivia-1-600x600

Sunt la moda gentile din piele moale, care adopta o forma in functie de continut, sau se poarta si gentile din piele dura, care nu isi pierd forma. Gentile de dimensiuni mari sunt inca la moda, sunt practice, spatioase.

In acest sezon se poarta gentile practice, usor de purtate, de aceea gentile messenger si crossbody vor fi in mare cautare. Gentile crossbody, tip postas, pot fi purtate pe umar sau oblic.

In ceea ce priveste culoarea gentilor, se poarta gentile albastre, in diferite tonuri: albastru electric, albastru cobalt, albastru regal, turcoaz. Pe langa cea albastra se poarta si gentile de culoarea: roz pudra, turcoaz, galben, rosu, portocaliu. Se poarta gentile in culori combinate: alb- negru, bleumarin alb, alb-rosu-bleumarin, etc. Se poarta culorile tari dar si cele modeste. Trebuie sa amintim si culoarea anului, o geanta de culoarea marsala este in mare cautare.geanta-dama-bleumarin-piele-naturala-valery-1-600x600

Se poarta gentile cu imitatie piele de sarpe, crocodil, imprimeurile, animal print si imprimeul floral.

Toate aceste modele, culori, forme de genti le puteti gasi in magazinul online zebras.ro. Aici puteti gasi genti din piele naturala de calitate si genti din piele ecologica. Nu ezitati sa va comandati cele mai noi modele de genti dama de la zebras.ro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn