Genti dama piele naturala office

Gentile de dama ocupa on loc important in viata noastra, in viata  femeilor. Evident ca nu este deloc estetic, sa ne purtam in mana sau in pungi lucrurile noastre personale. Geanta este un accesoriu care completeaza o tinuta cel mai bine. Geanta unei femei intotdeauna spune foarte multe despre persoana care o poarta. Dupa tipul, culoarea, forma unei genti putem afla multe despre personalitate femeii care poarta acea geanta.

Va recomandam magazinul online zebras.ro cu genti dama de calitate, deoarece este foarte important sa purtati genti din materiale de calitate. O geanta ieftina se va deterioara dupa cateva purtari. Magazinul online zebras.ro este locul de unde va puteti comanda cu incredere genti de calitate, din piele naturala de calitate sau piele ecologica de calitate.geanta-office-negru-piele-naturala-anghele-1-600x600

In acest articol dorim sa va prezentam o geanta office din piele naturala de la magazinul online zebras.ro. Ne referim la geanta din imagine. Acesta este  o geanta piele naturala, culoarea: negru.Se inchide pe partea de sus cu fermoar.In interior are un buzunar cu fermoar, si unul fara fermoar.In exterior, in spate are un buzunar cu fermoar.Detaliile matelice sunt argintii.Accesorii: bareta de umar detasabila.Produs in Italia din piele naturala de calitate.

O geanta office mereu trebuie sa fi impunatoare, trebuie sa aiba puterea de a atrage privirea asupre persoanei care o poarta. Gentile office trebuie sa fie bine compartimentate, sa aiba mai multe buzunare, sa fie suficient de mare, incat sa incapa si documente de tip A4.

Geanta prezentata de catre noi, geanta din imagine, indeplineste toate conditiile unei genti office. Este incapatoare, este din piele naturala de calitate, este foarte rigida. Nu ezitati sa va comandati aceasta geanta office din piele naturala de pe www.zebras.ro

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn