Genti dama reversibile cu doua fete

Gentile dama sunt accesoriile preferate al femeilor. Gentile dama sunt o categorie din lumea fashion pentru care orice femeie are o pasiune. Ne dorim sa avem cat mai multe genti, pentru fiecare tinuta din garderoba noastra. De fapt niciodata nu va spune nicio femeie ca are destule genti dama. Atunci cand ne alegem o geanta trebuie sa o alegem in asa fel, incat sa se potriveasca cu cat mai multe tinute din garderoba noastra.

Gentile dama cu doua fete sunt foarte practice, sunt solutia de a avea doua genti in doua culori diferite in aceeasi geanta. Aceste genti dama cu fete reversibile se pot purta pe ambele parti. In functie de tinuta pe care o purtam, putem alege culoarea gentii cu care sa o purtam.

Cele mai multe genti dama reversibile, sunt defapt genti 3 in 1. Pe langa faptul ca se pot purta pe ambele parti, se pot intoarce la fel ca si bluzele, mai au incluse si o borseta in interior. Aceasta borseta se poate purta ca si o geanta postas cu bareta.

Va recomandam cateva modele de genti dama cu fete reversibile.

In acest an se poarta geanta sac sau geata bucket. Acest model de geanta a castigat un loc important pe lista marilor designer de genti dama. Gentile sac , bucket bag –urile se regasesc printre colectiile marilor case de moda. Geanta sac se poarta asorta foarte usor la tinute. In special pentru sezonul de primavara- vara geanta sac este foarte practica. Se poarta purta pe umar sau in mana avand bareta reglabila. O geanta sac este incapatoare.

Va recomandam geanta sac, bucket bag din imagine. Aceasta geanta este cu fete reversibila, este o geanta 3 in 1. O parte este de culoarea caramiziu, iar cealalta parte este de culoarea gri. Geanta se poate intoarce pe partea cealalta foarte usor. Bareta este detasabila, geanta se inchide prin tragerea unui snur. In interior are o borseta detasabila. Comandati- va aceasta geanta sac reversibila de la magazinul online zebras.ro Puteti avea doua genti prin achizitionarea acestei genti sac reversibile.

geanta-tip-sac-reversibila-piele-ecologica-caramiziu-shari-diana&co-6

geanta-tip-sac-reversibila-piele-ecologica-caramiziu-shari-dianaco-1-600x600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O alta tendinta de moda in lumea gentilor dama sunt gentile cu imitatie piele reptila. Acest model de geanta de fapt nu va disparea din moda, intotdeauna vor aparea modele noi de genti dama cu imitatie piele reptila. O astfel de geanta este potrivita pentru femeile care iubesc moda.

Va recomandam geanta reversibila Marina Galanti din imagine. Aceasta geanta pe o parte este multicolora, model dungi cu imitatie piele reptila. Partea cealalta este de o culoare, este de culoarea albastru seren. Albastrul seren este una dintre culorile oficiale ale acestui an. Aceasta culoare este asociata cu calmul, serinitatea si spiritualitatea.  Este o culoare rece, dar profunda, aduce un plus de limpezire in ganduri. Partea multicolora a gentii este ideal pentru tinute de vara, in culori cat mai vesele. In functie de starea noastra, putem alege pe care parte dorim sa purtam aceasta geanta: pe parte de albastru seren sau multicolora imitatie piele reptila. Geanta chiar daca este reversibila se inchide cu fermoar reversibil. Alegeti-va aceasta geanta Marina Galanti de la www.zebras.ro Nu trebuie sa va luati doua genti de culori diferite, alegeti-va o geanta reversibila cu doua fete!

geanta-reversibila-multicolora-albastru-seren-camy-marina-galanti-1-600x600

geanta-reversibila-multicolora-albastru-seren--camy-marina-galanti-6

 

 

 

 

 

 

 

 

O alta geanta reversibila este cea din imagine. Acesta este de culoarea gri pe o parte cu modele in relief, iar pe cealalta parte este de culoarea albastru jeans. In interior este prevazuta cu o borseta detasabila. Geanta se inchide cu magnet la mijloc din interior. Pentru tinute casual putem purta partea de albastru jeans.Aceasta parte a gentii se poate purta la blugi, tinute casual. Partea de culoarea gri este ideala si pentru tinute office.  Geanta are un maner de purtat in mana sau pe umar, dar are si o bareta lunga detasabila. Optati pentru aceasta geanta reversibila, si veti avea o geanta 3 in 1. Puteti comanda aceasta geanta reversibila de la magazinul online cu genti dama.

geanta-reversibila-cu-doua-fete-bej-priscila-dianaco-4-600x600

geanta-reversibila-cu-doua-fete-bej-priscila-diana&co-7

 

 

 

 

 

 

 

 

In cele de sus v-am prezentat trei genti si 6 culori de genti dama, deoarece aceste genti sunt cu fete reversibile. Pentru a putea purta geanta cu diferite culori de tinut
e, alegeti-va o geanta reversibila!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn