Genti office piele naturala pentru femei business

Intre o femeie si geanta ei exista o relatie foarte speciala. Aceasta relatie este una stransa, deoarece fara o geanta femeie nu se simte completa. Gentile sunt cele care ii subliniaza personalitatea. O tinuta devina completa doar cu o geanta. Fiecare femeie are un stil unic, de aceea exista foarte multe modele de genti, de diferite stiluri.

Geanta unei femei contribuie la imaginea ei in societate. O femeie se cunoaste dupa geanta ei. Odata cu inaintarea anilor, gentile nu sunt considerate doar ca un element de necesitate, in care femeile isi poarta lucrurile necesare. Gentile sunt accesoriul cel mai important al femeii.

Se poate considera ca fiind o virtute pentru o femeie sa fie business woman. O femeie de afaceri adopta stilul business. O femeie business se cunoaste dupa geanta ei. De aceea trebuie sa acorde o atentie speciala gentii pe care o poarta la office.

Printre secretele unei femei de succes  se afla si geanta ei. In acest articol vom sublinia cateva elemente importante legat de geanta unei femei business.

Gentile office ajuta la un look cu personalitate. O femeie business isi alege geanta in asa fel, incat sa contribuie la look-ul ei. Geanta nu se alege doar la o prima vedere, ci se aleg in functie de stil, in functie de moda. Chiar si gentile office sunt de mai multe stiluri, potrivite diferitelor joburi.

O femeie care lucreaza la o banca, trebuie sa poarte o geanta eleganta, cu linii bine definite. In ceea ce priveste culorile, culorile neutre se potrivesc acestui mediu de munca. Optati pentru o geanta office negru, maro, bleumarin, bej sau nude.

Va recomandam geanta office din piele naturala , model servieta, culoarea bleumarin. O femeie business iubeste nu doar moda ci si calitatea, de aceea optati pentru o geanta office din piele naturala!
geanta-bleumarin-office-piele-naturala-blanche-1-600x600

O femeie care lucreaza in domeniul office la o firma mai mica, poate sa poarte si genti casual care se pot asorta la tinute office. Insa geanta trebuie sa fie si eleganta, pentru cazurile in care trebuie sa participe la intalniri cu clientii. Pentru stilul office se recomandam gentile neutre, insa in cadrul unei firme mici, puteti opta si pentru o geanta cu imprimeuri.

Va recomandam geanta casual office de dimensiune medie, model baguette. Geanta este de culoarea coniacului din piele naturala.

geanta-medie-coniac-piele-naturala-faviola-1-600x600

O femeie care lucreaza in domeniul publicitar sau la o agentie, trebuie sa adopte un stil modern. Se accepta gentile cu un design minimalist. Chiar si gentile cu imprimeuri florale sau animal print se pot purta.

Va recomandam geanta din piele naturala intoarsa, model animal print. Aceasta geanta este o geanta de umar, se poate asorta la tinute office si tinute casual.

geanta-animal-print-model-zebra-piele-naturala-intoarsa-brianne-1-600x600

Gentile tip servieta se potrivesc doar femeilor office. O geanta tip servieta se poarta la tinute office clasice, elegante, cum ar fi un costum dama office, paltoane cu croi minimalistic. Gentile stil servieta sunt chiar la moda in ultima perioada.

Va recomandam geanta tip servieta din piele naturala de culoarea neagra. Aceasta geanta se potriveste unei femei office care poarte multe acte, geanta avand multe compartimente pentru dosare, acte.

geanta-model-servieta-negru-piele-naturala-florene-1-600x600

 

Pe langa aceste modele de genti office, puteti alege dintr-o gama larga de modele si culori la magazinul online zebras.ro . Aici puteti gasi genti office din piele naturala si piele ecologica.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn