La ce sa fii atenta cand iti cumperi o geanta de mana

Cu siguranta mai mult de 90% dintre femei pot spune, ca este o sarbatoare pentru ele, atunci cand trebuie sa isi cumpere o geanta. Adica, sunt foarte fericite cand isi petrec ore in sir luand sute de genti in mana. Chiar daca sunt foarte multe modele, tipuri, culori, categorii, etc de genti; totusi cumpararea unei genti de cele mai multe ori ne face foarte implinite, pe noi, FEMEI.geanta-de-mana-alb-negru-piele-ecologica-ilona-dianaco-1-600x600

Chiar daca pare o placere cautarea unei genti potrivite, pot aparea probleme dupa ce incepem sa purtam geanta cumparata.Vazand atatea modele pe site-urile magazinelor online, uitam de multe ori, la ce trebuie sa fim atenti, atunci, cand e vorba despre cumpararea unei genti.

Sunt genti de marimi mici, medii sau mari, stil shopper.Inainte de a  cumpara o geanta, trebuie sa stii cu ce ocazie vrei sa o porti. Daca ai nevoie de o geanta pentru o seara romantica, nu ai nevoie de o geanta mare, ci de un plic doar, in care sa iti incape un ruj, o oglinda, telefonul mobil, un mini parfum. Insa, daca mergi la un intreviu, nu e bine sa iti iei o geanta mica, pentru ca, sugerezi ca pentru tine acel intreviu ne e important. La servici, trebuie sa iti iei o geanta mare, in care sa iti incape must-have –urile unei genti ( ruj, oglinda, telefon mobil, chei,portofel), dar si notitele tale din sedinta trecuta sau o mapa cu prezentarea pe care urmezi sa o prezinti. Dimensiunea unei genti trebuie luata in considerare in functie de locatia si ocazia unde urmeaza sa o porti.

Culoarea gentilor, iarasi reprezinta o caractarestica importanta. Culorile vii,florale se poarta mai mult vara, iar culorile inchise iarna. La intreviu evita sa te prezinti cu genti de culori tipatoare.Cand iesi cu prietenii in oras, sau ai o intalnire cu iubitul, e ok sa porti genti de culori indraznete.Insa,atunci cand vrei sa dovedesti, ca tu esti de trei ori femeie, trebuie sa iti alegi genti foarte elegante. Gentile de culoarea alb-negru, model houndstooth sau model din piele de sarpe, sunt doar cateve dintre modelele din aceasta categorie.geanta-coniac-xxl-supradimensoinata-piele-naturala-cristine-4-600x600

Trebuie sa fii atenta si la materialul din care este compus geanta. Evita sa porti genti din materiale care sugereaza ca sunt ieftine. Gentile trebuie sa aiba o structura foarte rigida, pentru ca sa nu isi pierda forma dupa un timp.
Gentile trebuie alese in functie de locatia, evenimentul unde trebuie sa o porti. Fiecare femeie are foarte multe activitati zilnice, de aceea, zilnic, trebuie sa corespunda diferitelor cerinte. De accea pentru ca, noi femeile  sa ne simtim iubite,trebuie sa avem cate o geanta pentru fiecare moment din viata noastra.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn