Modele de genti dama rucsac piele naturala si piele ecologica

Accesoriile dama sunt foarte importante pentru femei. In aceasta categorie intra bijuteriile si gentile dama. Daca e vorba de a alege una dintre aceste doua, cu siguranta majoritatea femeilor ar alege gentile dama. Bijuterii poate nu purtam in fiecare zi, insa fara geanta pe mana, umar, nu iesim din casa. Gentile dama completeaza in totalitate orice out-fit.

Pe langa faptul de a accesoriza o tinuta, gentile dama sunt foarte practice. Fara ele nu am putea sa purtam la noi obiectele noastre importante, care nu pot lipsi din viata de zi cu zi. Daca tot am amintita faptul ca gentile dama sunt practice, e bines a stim ca in aceasta primavara se pune mare accent pe practicitate in ceea ce priveste gentile dama la moda. Se poarta gentile dama rucsac! Este un must-have al sezonului ca fiecare femeie sa aiba cel putin o geanta rucsac. Gentile rucsac se poarta de cateva sezoane deja, insa nici in acest sezon nu a disparut din topul preferintelor de genti dama.geanta-rucsac-coniac-piele-naturala-jada-1-600x600

Pe strada, in mall-uri, in mijloacele de transport, la sala, etc… cu siguranta vom observa femeile care poarta genti rucsac. Se poarta modelele de rucsacuri moderne, in diferite culori, cu diferite texture, cu diferite printuri, accesorii, aplicatii. Sunt modele de genti rucsac care se potrivesc doar la tinute casual, insa putem intalni si genti rucsac care se pot purta la birou la tinute office.

Gentile rucsac sunt potrivite acestui sezon. Dupa o iarna lunga, friguroasa, simtim nevoia sa iesim din casa cat mai des, la plimbare, in parc, la shopping, etc. In aceste cazuri o geanta rucsac ar fi foarte chic!

Conform unui studiu efectuat una din cinci femei poarta o geanta dama rucsac. Daca in sezoanele anterioara inca nu ne-am achizitionat o geanta dama rucsac acum e momentul! Exista o gama larga variata de genti rucsac din care putem alege!

Sunt la moda gentile dama rucsac din piele naturala dar si cele din piele ecologica. Majoritatea femeilor prefer gentile rucsac de dimensiuni medii, insa in functie de preferinte, putem alege o geanta rucsac mare, care sa fie incapatoare, spatioasa.

Daca suntem in cautarea unei genti dama rucsac, trebuie sa amintim magazinul online www.zebras.ro de genti dama din piele naturala si piele ecologica. In acest magzin online de genti cu siguranta vom gasi o geanta rucsac pe placul nostru!

Iata cateva modele de genti rucsac din colectia noua anului 2017:

La www.zebras.ro am gasit o geanta foarte practica, o geanta 2 in 1. Aceasta geanta se poate purta in doua feluri: poate fi o geanta dama de umar stil postas sau o geanta rucsac de spate. Geanta este de o dimensiune medie, este din piele naturala. Are doua barete detasabile, care se pot folosi ca si o geanta de umar sau o geanta rucsac. Geanta are un design modern, se potriveste atat pentru tinute casual cat si pentru tinute mai elegante. Geanta rucsac din piele este de culoarea bej, dar se poate comanda si pe negru sau albastru.geanta-mica-de-umar-rucsac-bej-piele-naturala-silvana-1-1-600x600

Un alt model de geanta rucsac este cea din imagine. Aceasta este un model de rucsac clasic din piele naturala. Are doua barete de umar de purtat in spate sau doar pe un singur umar. Geanta rucsac din piele este de culoarea bleumarin. Se poate comanda acest model de rucsac in nuantele de bej taupe sau roz pudra.geanta-dama-rucsac-bleumarin-piele-naturala-tomasa-1-600x600

In acest magazine online de genti am gasit si o geanta rucsac din piele ecologica foarte practica. Este o geanta rucsac de o dimensiune mare, de culoarea bordo. Aceasta geanta rucsac bordo se poate folosi ca si o geanta casual sau se recomanda pentru student eleve sau chiar dascali.

Pe langa aceste modele de genti rucsac putem gasi si alte modele atat din piele naturala cat si din piele ecologica. Atunci cand suntem in cautarea unei genti dama rucsac sa alegem magazinul www.zebras.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn