Pantofi cu platforma piele naturala

In categoria pantofi, incaltaminte dama pentru sezonul primavara vara 2015, a aparut un nou trend. Acest nou trend pare sa fie foarte versatila, colorata, deosebita. Femeilor le plac gentile si incaltamintele, deci este un must-have sa aveti cel mai nou model de incaltaminte, care se pare ca este vedeta incaltamintelor in acest sezon.

Pentru a nu va tine in suspans, o sa va prezentam cel mai nou trend in categoria incaltaminte dama. Trebuie sa declaram oficial, ca, pantofii cu platforma sunt cea mai noua tendinta in lumea fashion. Pantofii casual cu platforma, fara toc, sunt in mare cautarea in aceasta primavara. Se poarta pantofii cu platforma cat mai colorati, cu modele de combinatii de design. Cele mai indragite pantofi cu platforma, sunt cele luminoase, cu modele speciale. Pantofii cu platforma sunt foarte comozi, confortabile, dar sunt si elegante in acelasi timp.

Pantofii cu toc, sunt sexy, feminine, dar sunt destul de greu de purtati zilnic ore in sir. Femeile, care iubesc confortul, dar vor sa i-si ofere cateva centimetri in plus, vor sa para mai inalte, opteaza pentru pantofii cu platforma. Pantofii cu platforma nu se pot purta la tinute foarte elegante, insa merg la orice tinuta casual.

In aceasta primavara, poti sa pui deoparte pantofii cu toc inalt, inlocuieste-i cu pantofi cu platforma. Se poarta pantofi si sandale cu platforma. Alege pantofii cu platforma, daca vrei sa te simti confortabil dar vrei sa fii mai inalta decat esti in realitate.

Alege pantofii cu platforma din piele naturala, aleasa de catre noi, pantofii cu platforma din piele naturala din imagine. Am ales aceasta pereche de pantofi cu platforma din magazinul online de dama cu genti si incaltaminte din piele naturala. Dati click pe imagine pentru a vedea colectia pantofilor cu platforma din magazinul online pentru femei.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn