Pantofi cu toc piele naturala

Nu exista femeie care sa nu fi purtat niciodata pantofi cu toc! O femeie care se respecta poarta pantofi cu toc! Exista foarte multe argumente, pentru care se merita sa purtam pantofi cu toc!

Chiar daca sunt incomode, provoaca dureri de picioare dupa un timp; pantofii cu toc ne fac picioarele mult mai frumoase, mult mai lungi, ajuta chiar si la formarea corpului. Pe langa acestea, pantofii cu toc sunt foarte eleganti. Pentru evenimente speciale, cand dorim sa avem o aparitie speciala, trebuie sa purtam pantofi cu toc obligatoriu! La o petrecere, la club, la intalniri speciale, la o cina romantica, pantofii cu toc, nu trebuie sa ne lipseasca!

Purtarea pantofilor cu toc, pentru o femeie este o pasiune, care nu va disparea niciodata. Exista foarte multe modele de pantofi cu toc, de exemplu: pantofi stiletto, pantofi cu toc gros, pantofi cu platforma, pantofi cu toc mediu, pantofi cu toc inalt, pantofi cu toc ortopedic, etc.

Pantofii cu toc sunt foarte feminine, scot in evidenta feminitatea purtatoarei. Chiar daca pantofii cu toc sunt incomozi, pentru ca, atunci cand le purtam, ne arcuim spatele, sanii ne ies in fata, iar fesele inapoi. Este incomod sa ublam pe tocuri inalte, insa eleganta pe care le daruiesc sunt mult mai importante.

Femeile inalte care au picioarele lungi, sunt sexy, atragatoare. Purtand pantofi cu toc, parem a fi mai inalte decat suntem in realitate. Femeilor inalte se recomanda pantofii cu toc mic, iar pentru cele minione se recomanda pantofii high heels. Celor mai multi barbati, femeile care poarta pantofi cu toc, le plac mai mult.

La magazinul online Dasha, puteti gasi pantofi cu toc din piele naturala, la preturi accesibile, de calitate superioara. Nu ezitati sa va comandati pantofi cu toc din piele naturala din magazinul Dasha.

 

.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn