Pantofi stiletto piele naturala

Pantofii sunt foarte importanti in viata unei femei, ba chiar intre o femeie si pantofii pe care ii poarta exista o relatie foarte stransa. Aceasta relatie este una deosebita, pentru ca, prin pantofii pe care ii purtam noi femeile putem pune punctul pe ā€œIā€. Pantofii pot avea efecte magice asupre unei tinute, pot fi elementul definitoriu pentru o tinuta. Este adevarat, ca, o femeie cu o pereche de pantofi poate cuceri lumea intreaga!

 

Exista multe tipuri de pantofi, pentru evenimente, tinute diferite. Insa, cea mai preferata pereche de pantofi de catre orice femeie, sunt pantofii stiletto. Exista mai multe motive, pentru care, noi femeile adoram sa purtam pantofii stiletto: sunt incaltaminte seducatoare, sunt elegante, sunt la moda, sunt sexy, etc.

Pantofii stiletto se caracterizeaza prin varf ascutit, pot fi chiar conice, au varful subtire. Pantofii stiletto, acum, pot fi intalnite sub mai multe forme: cu varful rotunjit, cu sau fara platforma, iar tocul nu este intotdeauna foarte inalta.

 

Pantofii stiletto se poarta inca din anii ā€™60, marile case de moda si designerii de pantofi intotdeauna apar cu modele de pantofi stiletto superbe.

Datorita varfului ascutit subtire, pantofii stiletto ajuta la flatarea siluetei feminine, sunt cele mai sexy incaltaminte de dama. Femeile care nu pot suporta pantofii cu toc inalt, pot opta pentru pantofii stiletto kitten-heel.

In sezonul de primavara- vara al anului 2015, pantofii stiletto vor fi castigatori, la fel ca si anii anteriori. Cele mai multe femei prefera pantofii stiletto! Acestea sunt versatile, se pot purta cu diferite ocazii si la tinute diferite.

Pentru acest sezon pantofii stiletto sunt un must-have, de aceea Dasha, magazinul online cu incaltaminte si genti din piele naturala va asteapta si in acest sezon cu o colectie noua de pantofi stiletto! In perioada 6-8 martie, de ziua femeii, de 8 martie poti comanda pantofi din piele naturala la preturi reduse!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn