Portofel dama piele naturala cadoul ideal pentru o femeie!

Atunci cand vine vorba de alegerea unui cadou pentru o femeie, alegerea este foarte grea. Nu dorim sa dam gres de aceea trebuie sa alegem un cadou care sa nu fie pe dimensiuni si sa nu trebuiasca sa fie probat. Portofelul dama din piele naturala este alegerea potrivita pentru un cadou pentru orice ocazie.

Portofelul dama este atat un accesoriu cat si un articol paractic, care nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei. La fel ca si o geanta dama, un portofel dama trebuie ales in functie de personalitatea persoanei caruira dorim sa o facem cadou.

Portofelul dama are scopul principal de a servi securitatii banilor si actelor importante pe care le purtam cu noi. Geanta si portmoneu unei femei sunt doua elemente complementare esentiale. O femeie nu iese din casa fara geanta ei si nu isi duce geanta fara portofelul la ea! Daca ar trebui sa aleaga intre geanta si portmoneul ei, decizia ar fi una grea. Ambele sunt importante pentru o femeie. Din acest motiv consideram faptul ca un portofel dama este bine venita cu orice ocazie.portofel-dama-piele-naturala-pearle-2-600x600

Totodata, portofelul este si un articol de moda. Este foarte important designul, materialul portofelului, chiar daca de cele mai multe ori il tinem in geanta. Atunci cand o femeie isi scoate portmoneu din geanta, dezvaluie un mic secret despre ea. Deoarece portofelul se deschide, inchide destul de des pe parcursul fiecarei zile, aceste trebuie sa fie din piele naturala. Cele mai rezistente portofele sunt din piele naturala. Pielea naturala este un semn al distinctiei. Portofelul unei femei nu trebuie sa fie de firma, este important sa fie din piele naturala de calitate.

Mai ales atunci cand dorim sa facem cadou un portofel dama, se recomanda cele din piele naturala.

Exista foarte multe modele de portofele dama. Acestea sunt de diferite dimensiuni: portofele mici, portofele medii sau mari. Difera si compartimentarea lor. Chiar daca majoritatea femeilor isi tin banii pe card, totusi in portofel trebuie sa incapa bancnotele.

Exista doua mari categorii de portofele: portofele minuscule si portofele mari. Cele minuscule sunt foarte discrete, in care incap mai multe carduri, iar cele mari pot sa tina locul chiar si gentilor.

Portofelele bifold si trifold sunt cele mai cautate modele. Portofelele bifold sunt cele care se mai deschid inca o data, sunt din doua sau trei parti, in functie de model. Aceste portofele sunt de dimensiuni potrivite, sunt foarte bine compartimentate, sunt foarte incapatoare, dar nu ocupa prea mult loc in geante unei femei. Portofele trifold se deschid multiplu, au foarte multe compartimente. Aceste portofele trifold sunt de dimensiuni mari, pentru aceste modele de portofele se recomanda genti shopper, genti supradimensionate.

Daca sunteti in cautarea unui portofel de dama, va recomandam modelele de portofele din piele naturala din magazinul online zebras.ro Alegeti un portofel din piele naturala, in functie de gustul destinatarului. Puteti alege dintr-o gama larga de culori de portofele dama: portofel negru, portofel maro, portofel rosu sau de ce nu in culori neobisnuite, cum ar fi un portofel de culoarea turcoaz, portofel de culoarea mov sau mar verde.portofel-dama-piele-naturala-verde-arcelia-2-600x600

Atunci cand sunteti in cautarea unui cadou pentru o femeie, nu uitati ca un portofel din piele naturala este o ideea de cadou foarte inspirit, care se poate darui cu diferite ocazii.portofel-negru-dama-piele-naturala-valentina-2-600x600

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn