Poseta piele naturala bareta lant metalic

In sezonul de primavara vara, purtam genti si posete de dimensiuni mici, care se pot purta pe umar. Posetele mici de umar sunt ideale la o plimbare, seara in oras, la club, la shopping, etc. Sunt de de dimensune mica, deci suntem nevoiti sa “caram” dupa noi doar lucrurile strict necesare. Sunt usoare, le putem purta pe umar, pentru a avea mainile libere. Acum designerii  in categoria de genti, posete dama, pun accentul pe practicitate, deci posetele de umar sunt la moda.

Se poarta gentile, posetele cu lanturi metalice. O poseta cu lanturi metalice, atrage atentia asupra unei tinute, ceea ce este chiar foarte bine! Gentile, posetele de dama sunt accesorii, care trebuie sa iasa in evidenta prin forma, culoarea lor! Chiar daca o poseta cu lanturi metalice pare sa fie foarte indrazneata, sa stiti ca nu este deloc  indrazneata!

Daca sunteti in cautarea unei posete din piele naturala, de dimensiune mica, cu lanturi metalice, va recomandam poseta din imagine! Este o poseta din piele naturala, are o culoarea foarte unica, foarte rar intalnita, acesta fiind de culoarea caramiziu spre roz. Este o nuanta placuta, de vara. Poseta se inchide cu ajutorul unui sistem metalic auriu. Se poate purta in mana, are un maner; sau se poate purta pe umar. Poseta are un lant metalic auriu pentru a putea fi purtata pe umar. Detaliile matelice sunt aurii.

Va recomandam aceasta poseta din piele naturala cu lanturi metalice, pe care o puteti comanda din magazinul online Dasha. Pentru alte modele de posete din piele naturala, magazinul online Dasha va sta la dispozitie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn