Sandale cu talpa joasa piele naturala

In fiecare an apar sau reapar modele de incaltaminte care devin un must-have al sezonului. Daca tot e vara, e vremea sandalelor, de aceea va prezentam un model care este in mare cautare in vara anului 2015.

In anul anterior sandalele tip gladiator au fost la moda, insa aceasta vara sandalele cu talpa joasa le inlocuiesc pe cele tip gladiator. Se poate spuna ca, sandalele cu talpa joasa sunt cele mai in voga in sezonul cald. Inca de la inceputul anului, in lumea fashion s-a pus accent pe practicitate. Atat in categoria de incaltaminte, genti sau imbracaminte, sunt la moda cele practice, comode. Sandalele cu talpa joasa sunt foarte practice, confortabile, usor de purtati. Sunt si versatile, se pot purta la blugi, cu o fusta sau rochie lunga. Sunt mai multe tipuri de sandale cu talpa joasa, sunt modele de sandale elegante sau casual.

Dorim sa va prezentam o pereche de sandale care sunt ideale la un cocktail, la shopping, seara la oras, la plimbare, etc. Femeile mai inalte, sigur vor opta pentru sandale cu talpa joasa, acesta sunt mai potrivite pentru ele, decat sandalele cu toc inalt.

Daca sunteti in cautare de sandale cu talpa joasa, va recomdam sandalele din imagine din piele naturala. Sunt de culoarea neagra cu galben, sunt din piele naturala in interior. Au talpa joasa de inaltime mica, au varful rotunjit.  Sunt prevazute cu o banda elastica pe laba piciorului, pentru a putea fi incaltate. Puteti comanda acesta sandale cu talpa joasa din magazinul online cu incaltaminte din piele naturala. Dati click pe imagine pentru a intra in magazinul online.

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn