Se poarta gentile in nuante metalice: auriul, argintiul si bronzul

Gentile dama sunt accesoriile cele mai importante al femeilor. Printr-o geanta bine aleasa o femeie reuseste sa scoata in evidenta vestimentatia ei. Femeilor le place sa straluceasca in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ca o femeie sa fie remarcata ca fiind stralucitoare poate purta o geanta mai deosebita. In acest sezon se poarta gentile metalizate, gentile in nuante metalice. Aceste modele de genti ne ajuta sa stralucim si mai tare! Desi o geanta metalizata in cele mai multe cazuri s-a purtat la un eveniment deosebit, la o ocazie speciala; acum sunt la moda aceste genti. Mai nou aceste modele de genti metalice se poarta si la tinute casual, la tinute de zi. Acesta este un nou trend al gentilor dama din acest sezon.

Printre colectia de genti dama toamna 2016, se regasesc modele de genti in nuante metalice care sunt genti de zi cu zi si nu doar ocazionale. Printre aceasta colectie de genti metalizate, genti in nuante metalice s-au prezentat urmatoarele modele: geanta dama shopper metalizat, geanta dama de umar metalic, geanta de mana metalizata, etc. Gentile metalizate, in nuante metalice sunt de fapt gentile in culorile auriu, argintiu sau de culoarea bronzului.

Gentile aurii ofera o stralucire aparte femilor care o poarta. Deoarece geanta auriu oricum scoate in evident toate tinuta, se recomanda asortarea ei cu tinute negre, albe. Daca sunteti in cautarea unei genti dama auriu va recomandam magazinul online zebras.ro cu genti dama din piele naturala si piele ecologica. Aici puteti gasi o gama larga de modele de genti in nuante metalice.

Va recomandam poseta rotunda auriu din imagine. Aceasta poseta auriu este din piele ecologica, are forma rotunda. Poseta poate fi asortat atat la tinute de seara cat si la tinute de seara.  Acest model de geanta se poate gasi atat in culoarea auriu cat si in culoarea bronzului la Zebras.poseta-auriu-piele-ecologica-olivia-dianaco-1-600x600

Gentile argintii aluturi de gentile aurii sunt la fel de populare in acest sezon. O geanta argintie se poate asorta la tinute casual, se poate purta cu blugi.

Va recomandam geanta gri de mana cu clapeta argintie. Geanta are forma dreptungiulara, stil office. Doar clapeta este metalizata, restul gentii este din piele ecologica de culoarea gri. Pentru a scoate in evident o anumita tinuta,  aceasta geanta cu clapeta argintie va va ajuta.geanta-gri-de-mana-clapeta-argintiu-metalizat-piele-ecologica-margie-dianaco-1-600x600

 

Gentile de culoarea bronzului sunt mai putin populare decat gentile argintii sau gentile aurii. O geanta de culoarea bronzului se potriveste la tinute in culori mai inchise. O geanta de culoarea bronzului se poate purta la tinute casual, la tinute office si tinute elegente.  Culoarea bronzului este una deosbita, chiar sin categoria genti dama se poate intalni destul de rar.

Daca sunteti in cautarea unei genti dama de culoarea bronzului va recomandam urmatoarele modele de genti:

Un model de geanta de culoarea bronzului ar fi cea din imagine . Geanta de culoarea bronzului este o geanta model shopper,este o geanta de umar cu doua manere lungi. In parte frontal geanta este cu model croco. Pentru acesta toamna va recomandam geanta de culoarea bronzului din imagine.geanta-culoarea-bronzului-model-shopper-piele-croco-piele-ecologica-barbara-dianaco-1-600x600

 

Un alt model de geanta de culoarea bronzului ar fi geanta trapez din imagine. Geanta este din piele ecologica, este o geanta de mana. In partea frontala este cu model croco. Comandati-va aceasta geanta de culoarea bronzului din magazinul online de genti dama Zebras.geanta-office-metalizat-piele-ecologica-culoarea-bronzului-model-croco-claudia-dianaco-1-600x600

 

Gentile aurii, argintii sau de culoarea bronzului sunt genti metalizate care au efectul a de a stralucire persoanei care o poarta. Gentile in nuante metalice trebuie asortate le tinute neutre si sobre.geanta-maro-cafeniu-clapeta-laminata-argintie-piele-ecologica-lottie-dianaco-1-600x600

Pentru sezonul de toamna iarna se poarta genti in culori mohorate, culori reci. Insa in acest sezon categoria de genti dama in nuante metalice a introdus o cromatica spectaculoasa printre tendintele de moda pentru sezonul toamna iarna 2016/2017. Designerii cunoscuti au considerat ca sezonul rece trebuie inveselit cu genti dama care ofera un plus de stralucire, elegant si farmec. Aceasta se poate realize prin alegerea unei genti dama in nuante metalice, cum ari fi: bronzul, argintiul, auriul.

Aceste genti metalizate trebuie stiute asortate corect, pentru a putea profita de acest nou trend. Nuantele metalice trebuie asoartate cu tinute in culori neutre. O geanta auriu se potriveste la tinute nude, gri, roz. O geanta argintie se asorteaza la tinute negre, albe sau gri.

Pentru a fi in pas cu tendintele modei acestui nou sezon, alege-ti o geanta metalizata.Va recomandam magazinul online de genti dama zebras.ro . Aici puteti gasi o gama larga de genti dama din piele naturala si piele ecologica. Toate modele de genti sunt alese din cele mai noi colectii de genti dama.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn