Sutiene balconette sustinere fara bretele

Lenjeria intima Lemila Lingerie este un brand recunoscut de lenjerie dama, lenjeriile find produse in Ungaria. Magazinul online zebras.ro este locul de unde va puteti achizitiona online lenjerie de dama de la Lemila la preturi foarte accesibile.sutien-balconette-maro-1-600x600

 

In acest articol va prezentam in special sutienele tip balconette de la Lemila. Aceste tipuri de sutiene au rolul de a ridica sanii, ceea ce ofera o sustinere foarte buna chiar si fara bretele. Sutienele balconette sunt ideale pentru orice ocazie, pentru tinute casual, tinute office sau tinute elegante, de ocazie. Sutienele balconette cu ani in urma, au fost create pentru femei cu bust mai putin voluminous, insa acum, exista foarte multe modele de sutiene balconette chiar si pentru femei cu bustul generos, sunt prezenta si in marimi mari.sutien-rosu-balconette-tip-corset-cu-dantela-1-600x600

Sutienele balconette in principiu au rolul de a ridica sanii sis a ofere o sustinere buna chiar si fara bretele. Cele mai multe modele de sutiene balconette au o banda de silicon la margini pentru o sustinere mai buna. Rezultatul unui sutien balconette va fi un decolteu fabulous! Se potrivesc oricarui tip de corp!

 

Va recomandam sutienele balconette de la Lemila Lingerie. Le puteti comanda din magazinul online zebras.ro. Acest tip de sutien este in stoc in mai multe nuante: sutien balconette alb, sutien balconette negru, sutien balconette nude, sutien balconette roz, etc. Puteti gasi chiar si sutiene balconette cu spate transparent, cu spate de silicon pentru rochii de ocazie, rochii fara spate.

 

In ultima perioada sutienele balconette sunt in mare cautare, pentru ca sunt foarte confortabile, se potrivesc la orice tinuta, au o sustinete foarte buna. Magazinul online zebras.ro va asteapta cu o gama larga de modele de sutiene balconette.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn